Adresa
- P&Ľ Špaček s.r.o.
- Zuzany Chalupovej 10B, 85107 Bratislava
Zľava na konvektomat Miele DGC 7640 z výstavky v našom štúdiu. Spotrebič nemá žiadne poškodenie a nikdy nebol použitý. Je zapnutý len Demo mód. Spotrebič je s plnou 2 ročnou zárukou.
Pôvodná cena: 4.180,- s dph
Nová cena po 20% zľave: 3.345,- s dph
Multitalent pre rovnomerné výsledky - Vynikajúca chuť: Para sa rovnomerne a rýchlo rozdelí, vďaka čomu si môžete vychutnať optimálne výsledky varenia.
Motoricky ovládaný výsuvný panel so SoftClose - Praktická výhoda: otváranie a zatváranie výsuvného panela dotykom prsta – za ním sa nachádza zásobník na vodu.
Mix & Match - Aplikácia Miele@mobile vám navrhne až tri jedlá, ktoré je možné variť súčasne.
Kombinovaná príprava - Čistý pôžitok: Perfektné výsledky pri pečení a smažení vďaka kombinácii suchého a vlhkého tepla.
Princíp 3 v 1 - Priestorovo úsporná kombinácia: Pečenie v rúre aj parná a kombinovaná príprava pre maximum flexibility pri varení.
Prílohy - Prílohy: zemiaky, ryža alebo cestoviny sa hodia ku každému jedlu a disponujú skvelými výživovými hodnotami.
Mäso - Krehké a šťavnaté: mäso z parnej rúry boduje svojou intenzívnou chuťou.
Ryby/morské plody - Zdravé potraviny z mora: ryby a morské plody sa perfektne uvaria a zachovajú si svoju arómu a tvar.
Rozmrazovanie - Šetrné rozmrazovanie: zamrznuté potraviny môžete šetrne rozmrazovať pri ideálnych teplotných podmienkach 60 °C.
Dezinfekcia detských fliaš - Za 15 minút bez choroboplodných zárodkov: rýchla a jednoduchá dezinfekcia detských fliaš pri 100 °C.
Zelenina - Prirodzenosť nadovšetko: šetrná príprava v parnej rúre zachováva prirodzenú chuť a navyše je zdravá.
Udržiavanie teploty jedla - Chcete jesť trochu neskôr? Vaša parná rúra jedlá udrží automaticky teplé až na 15 minút.
Zaváranie - Dlhá trvanlivosť: v parnej rúre možno mimoriadne pohodlne zavárať ovocie, zeleninu, mäso či párky.
Ohrev - Ako čerstvo navarené: jedlá zo včera možno iba za niekoľko minút perfektne ohriať pri 80 až 100 °C
Výroba jogurtu - Domáca výroba: iba za 5 hodín si môžete pri 40 °C v parnej rúre vyrobiť vlastný jogurt.
Kysnutie cesta - Nadýchané a vláčne: vďaka tomuto multifunkčnému talentu sa vám pri 40 °C podarí aj kysnuté cesto.
Varenie Sous-vide - Maximálny pôžitok z chuti: mäso, zelenina alebo ovocie uvarené vo vákuu zabezpečia maximálny chuťový pôžitok.